Gebruiksvoorwaarden en Condities

JURIDISCHE KENNISGEVING OP DE GEBRUIKSVOORWAARDEN, PRIVACY EN BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN DE OPEN OVERHEID PORTAL

Regels en Werkwijze

Regels

 1. Bij ideeën of reacties die geen betrekking hebben op onze participatie voor de vereniging de Weesper zal gevraagd worden een andere bijdrage te leveren.
 2. Ideeën of reacties die bestempeld kunnen worden als racistisch, haatdragend, beledigend, of kwetsend, worden verwijderd door de moderator.
 3. Ideeën of reacties die gericht zijn op personen (bijv. persoonlijk gerichte antwoorden of commentaren) worden verwijderd door de moderator.
 4. We wensen een constructief dialoog. De moderator kan bijdragen verwijderen die gebruik maken van grof of beledigend taalgebruik.
 5. We houden de dialoog transparant en eerlijk. Gebruikers die willen meewerken met valse of misleidende profielen (er is geen aannemelijke voornaam of achternaam ingegeven (bijv. X7zg3 of Darth Vader) worden verwijderd door de moderator.
 6. Breng zelf iets in. De inhoud van ideeën of reacties die auteursrechtelijk beschermd zijn, kunnen worden verwijderd door de moderator.
 7. Ideeën of reacties die beschouwd kunnen worden als (verscholen) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de vragen te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam, worden verwijderd door de moderator.

Werkwijze

 1. Alle ingegeven ideeën kunnen door één van onze moderatoren getoetst worden aan deze regels die gelden op het platform.
 2. Gebruikers van het platform kunnen bijdragen melden als ongepast als ze niet voldoen aan de regels van het platform.
 3. Als een idee wordt verwijderd, kan dezelfde persoon een nieuw idee indienen dat wel aan de regels voldoet.
 4. Alle reacties op ideeën worden automatisch gepubliceerd op het platform.
 5. Gebruikers die van oordeel zijn dat die reacties de regels schenden, kunnen ze melden als ongepast. Vervolgens worden ze door één van onze moderatoren getoetst aan de regels voordat ze opnieuw worden gepubliceerd op het platform.
 6. De moderatoren kunnen gebruikers, die bij herhaling de regels negeren, blokkeren zodat ze geen bijdragen meer kunnen leveren op het platform. 

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met info@deweesper.nl